Entitats en xarxa - Portal de Entidades Demo - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

[CURS - 2]
17/02/2012
Primera notícia
La regidoria de Cultura, en col•laboració amb l’Escola de Música de la Vall del Tenes, han organitzat Eulaliana, el 1er Cicle de Música Clàssica de Santa Eulàlia de Ronçana.

En la línia d’engegar propostes que aportin un valor afegit, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza el 1r Cicle de Música Clàssica a Santa Eulàlia sota el nom Eulaliana. Es tracta d’una iniciativa en la que participa l’Escola de Música de la Vall del Tenes i que pretén acostar aquesta modalitat musical tant al públic especialitzat, com a aquell que estigui interessat en descobrir-la. Per això s’han programat un seguit de concerts que tindran lloc 4 divendres dels mesos de febrer i març.
El primer concert es farà el proper 17 de febrer, a les 8 del vespre a la Biblioteca municipal. Aquest anirà a càrrec del Quartet Diletto Musical que oferirà un recital d’obres del segle XVIII del compositor alemany J.J. Quantz.
La segona trobada serà el divendres 2 de març, també a les 8 del vespre a La Biblioteca. En aquesta ocasió la interpretació anirà a càrrec del Duo Lied, que interpretarà obres de Schubert, Giuliani i Falla.
El següent divendres que hi haurà concert serà el 16 de març, en aquesta ocasió seran Cristina Granero i Laura Boischetti, que faran un concert de flauta i arpa en què interpretaran obres de Satio, Debussy, Fauré i Ibert.
L’últim concert serà el 30 de març a càrrec del violinista Tobias Gossmann, i la pianista Julia Supinova, que interpretaran obres del Grieg.

La durada de tots els concerts serà d’una hora en total, tenint en compte que aniran precedits d’una breu introducció. En acabat, es farà un brindis amb cava i els assistents podran intercanviar impressions, experiències i opinions amb els intèrprets.

Amb la voluntat de donar continuïtat a aquest projecte, s’ha creat un logotip especial per aquest cicle, que serà la marca identificativa de l’Eulaliana i que podeu consultar al document adjunt.


Iniciativa promoguda per: Patrocinat per:
ClicPortal